Måndag: AT & Förkylning 


Vikt dag 30: 73,7 (-3,5)

Hade jättesvårt att somna igår. Har världens jobbigaste hosta och ät täppt i näsan. Höll på att få panikångestattack eftersom det kändes som att jag inte kunde andas ordentligt. 

Lyckades nog slockna vid tolvtiden efter flera timmars försök. 

Vaknade vid 10-tiden idag. Känner mej inte utsövd för fem öre. Ska åka till Frölunda vid kl. 14.

Har knappt funderat på min uppgift till AT: att fundera på små mål som jag vill uppnå/saker jag vill kunna göra igen. Det enda jag kommit på är läsa böcker, gå ner i vikt och simma tre gånger i veckan igen. Får se om jag kommer på något mer. Problemet är ju att jag inte har någon lust att göra något längre. Inget känns roligt eller värt att göra. Ingen livsglädje, nyfikenhet eller ork. 

UPDATE: Beslutade mej för att ta upp Wicca (sa ”new age”, idiotiskt, jag vet, men orkade inte förklara) och vi kom fram till att jag skulle kolla upp appar angående guidade meditationer, andningsövningar eller liknande och se om jag kan försöka implementera denna, eventuella, övning en gång i veckan. 

Det andra jag sa var att läsa böcker. Kanske kan följa i kölvattnet om jag inför meditation eller åtminstone kan få kontroll över min hjärna och mina tankebanor igen. Får, som sagt, ta en sak i taget. 

Tycker jag har lyckats bra med att komma ut varje dag och simma en gång i veckan. Några veckor till så kommer det vara rutin. Eller hur? 

De andra målen kom jag på efteråt: kunna prata i telefon obehindrat (både svara och ringa upp), lösa korsord, gå ner i vikt, lyssna på musik (vara intresserad), läsa och svara på mejl (hör väl ihop med telefon egentligen). 

Update: kom på ett mål till; att ha och kunna umgås med mamma /släkt/vänner/människor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s