Piller… 


Får börja använda dosetten igen. Jag kan totalt glömma av i fall jag har tagit dagens dos eller inte. Jag hatar att min hjärna verkar ha blivit till mos. Känner inte igen mej själv eller mina tankegångar (eller brist på). 

Häromdagen kom jag ihåg den värsta biverkningen av Zoloft/Sertralin. Jag var ju i köket flera timmar och på kvällen hade jag jätteont i käkbenet. ”Just det, käkstelhet!” Det var ju därför jag fixade bettskenan för några år sedan. Det var bara att plocka fram den igen. Vet inte om jag har börjat gnissla tänder igen, L har inte hört det i alla fall (fast han skulle i och för sej inte vakna av en jordbävning). Däremot kommer jag på mej emellanåt med att jag spänner underkäken och biter ihop tänderna. Jag försöker då slappna av i käften, men sen kommer jag på mej själv igen. 

Ja, i alla fall. Om käkstelheten kommit så borde det betyda att Sertralinet har börjat verka. Ska ha telefontid med en läkare (vet ej vem eftersom jag inte har fått någon permanent igen ännu) så jag får väl berätta hur det går då. Nästa besökstid är inte förrän 15 februari. (Arbetsterapeuten ska jag till den 16 januari.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s