Bloggens 10-årsjubileum igår – oups, glömde…


Vikt: 65,6 (-1,8)

Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Var utanför dörren en sväng och handlade lite på Willys (knäckebröd, ost, mjölk och mineralvatten). Det blev dock bara 2.300 steg så det känns kasst, men måste få vila nån dag emellan också.

Imorgon blir det simning igen. Jag inte varit på nån lördag på evigheter, så jag får se hur jag mår först dock – brukar vara jobbigt med alla stimmiga ungar så psyket måste vara på topp om jag ska palla.

HV71 vann mot Frölunda idag (6-3),men jag såg inte matchen själv. Kul i alla fall!

Första inlägget. Vägde tydligen 70,2 kg för exakt tio år sen, så det ser i alla fall 4,6 kg bättre ut nu då. Helt sanslöst ändå att jag har hållit igång bloggen så pass regelbundet under tio år ändå. Jag har inte kvar mina gamla dagböcker tyvärr, så det är kul att ha bloggen som ett litet bevis på att jag har existerat och som minnen.

Nu ska jag gosa lite med Fillemannen, som ligger bredvid mej och nannar, och sen blir det nog sömn för mej tror jag. Tråkig dag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s