Sämsta julafton ever


Fucking ångest hela jävla dan, känt mej ensam och ledsen och ville bara sova. Ingen att prata med heller. Pratade med mamsen igår, så orkade inte ringa henne idag också. Öppnade inte ens dom två julklappar jag fått av systra och TK. Inte orkat eller känt för att titta på något, har bara blivit Reddit och true scary stories på Youtube. Tog en sväng till Lidl och köpte lite snarr som jag svullade i mej, som en smärre ångestdämpare, men nu mår jag bara ännu sämre (plus illamående). Nu kan jag verkligen inte sova, jävla skit, vill bara att den här skitdagen ska vara över!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s