Jag och Felix och Monkees


Dricker nåra Stockholm och spelar June’s Journey. Felix är bästa companion. Myskväll.

Kollat på en massa dokumentärer och klipp angående mina star loves (vad fan heter det, killar man var ”kär i” som ung). Dvs David Cassidy och Davy Jones. Helskumt att jag tyckte dom var så söta. Dom såg bra ut, men inget mer. Idag har jag ingen sån kändis som jag tycker är snygg (bortsett från han i videon ”Drunken Lullabies” med Flogging Molly hahaha. Nä, ffs, min pojkvän är den snyggaste jag nånsin har sett och varit ihop med och jag vill krama och pussa honom jämt.

Bästa från ”Head”: ”Daddy’s song”.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s