Optikern bl.a.


Jag har inte skrivit på ett tag. Det har varit alldeles för mycket nu. Haft ångest i perioder, men kämpat på och kommit tillbaka. Jag har utökat min arbetsträning från kl. 9.30 – 11.30 på tisdagar till samma tid på onsdagar. Har gjort det två gånger nu och det har funkat bra även om jag är enormt utmattad efteråt, men det går och känns bara utmanande inte motigt. Dom bjöd med mej på julbordet 12 december. Jättegulligt. Vill verkligen gå. Ska bara försöka att mentalt övertala mitt psyke innan jag tackar ja på tisdag.

Jag har haft alldeles för mycket annat runt omkring mu, som sabbar mitt flow. Jag berättade för Cael att det har blivit för mycket runt ikring nu. Dagen efter att Cael hade mött upp på arbetsträningen, så skulle vi ha möte i Gamlestan (nya psykatrimottagningen) med läkaren och rehabkoordinatorn. Sedan hade jag fått ny socialsekreterare som jag hade möte med på måndagen, därefter telefonsamtal med rehabkoordinatorn och tid hos optikern och möte med soc och Cael den 2/12. Blev bjuden på jullunch på labbet 12/12 vilket var otroligt gulligt. Jag har inte tackat ja än för jagmåste mentskt förbered mej på hur jobbigt mat och helt nya människor i samling kommer att bli. Jag behöver detta och jag vill det, men jag måste bara bearbeta det hela först.

I övrigt har jag simmat mån-öns och handlat och lagat mat två dagar i rad, trots att jag var helt utmattad. I’m hanging in there! För en gångs skull känns det inte jobbigt (jo, att det är för mycket möten ihopsamlat, men annars känns alt ok) och jag har en svag förhoppning att detta kan leda till något ännu bättre framöver. Jag borde tänka att allt känns bär nu och ta en dag i taget istället för att hasta fram, för då blir det skit av allting, det vet jag. Har möte med kuratorn den 28e och det känns välbehövligt, ser farm emot det,

Vikten och exet är skit skallar, men det orka jag inte gå in på nu,

Drack fyra öl idag, bara för att få slappna av lite. Har haft mycket ångest på sistone, men nåra bärs måste vara bättre än benso. Har försökt att se alla ”Evil Lives Here” som jag har missat, men det var lättare sagt än gjort. Kollat på HV:s matcher, där det gick bra ett tag, men inget vidare idag.

Jag har simmat mån, tis, ons denna vecka (vilket inte har gett uttryck på vågen). Vore bra om jag kom iväg imorgon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s