Simning och att vara ensam hemma igen


Vikt: 67,2 kg. Ner 0,2 trots choklad… Förvånande, men bra.

Rhith skulle dra till hembygden idag och vara borta tills på söndag, så vi var uppe vid åttatiden redan. Jag hade bestämt mej för att finally återgå till simningen. Jag har saknat det, men fan inte fått arslet ur vagnen. Följde med när Rhith gick och googlade då på Lundbybadet och tur var det eftersom det är onsdagar dom öppnar senare (kl. 10). Vi pussades adjö och jag drog hem igen. Litade inte på mej själv att jag skulle komma iväg ändå, men väskan var packad och jag var påklädd, så jag tvingade mej själv att gå vid hemifrån kl. 10.

Det var mycket folk, vilket krånglade till det, som det alltid gör. Det kändes dock inte så jobbigt att simma som jag trodde att det skulle göra. Jag simmade rätt fort (för mej alltså) och tröttade ut mej själv snabbt. Istället för en kilometer blev det 750 m (tog 25 min och förbrände 302 kcal). Det blir längre nästa gång, vilket jag har bestämt är på fredag. Ska bli intressant att se om jag har nån träningsvärk imorgon. Det borde jag ha (det var mer än ett halvår sen jag simmade sist) i axlarna, ryggen och låren, men vi får se imorgon.

Gick förbi Willys på hemvägen. Det är potatisens dag idag, så jag köpte två bakpotatisar. Det var två för 18 kr, men jag fick båda för 9,90 – orka säga till om det. Jag brukar vara ärlig annars, men fick idag veta att jag kommer att få 600 kr mindre i månaden av soc och det kommer att kännas rejält! ”Mamsen, hilfen!”

Gav Felix våtfoder för första gången. Jag hade kvar några av Gourmet, som var det enda Spike åt. Jäklar, vad det gick hem! Tallriken var renslickad på några minuter.

Jag har bara några få planer inför att vara själv. Inte för att jag behöver vara ensam för nåt egentligen långre (det är det som är skumt). 6

För det första är jag helt paff över att jag inte har slängt ut honom för länge sen. Inte pga honom utan för att jag är en sån ensammänniska och detta är en etta! Jag har alltid behövt en fristad – antingen ett eget rum att gå undan till, få rå om mej själv i badkaret eller genom att gå och träna. Rhith och jag har däremot kommit in i någon rutin där han jobbar och jag spelar, sätter på mej hörlurarna och kollar på film, pratar med mamsen, duschar, går och handlar, åker till Silverkällan och träffar TK eller bara ligger och läser på Reddit (nu kommer jag att ha simningen också om jag kommer igång igen). Det funkar underligt nog. Jag har inte haft ett enda bekymmer med att ha honom här, är bara oerhört glad att jag har en sån gullig pojkvän som jag trivs med (och att han trivs med mej, givetvis).

Det verkar som att Felix saknar Rhith. Han har varit under täcket hela dagen förutom när jag väckte honom och mutade honom med våtfoder. Direkt efter att han hade ätit klart återvände han till täckesgömman. Inget gos idag då mao… Buhu…

TK hörde av sej och undrade om jag hade lust att komma hem till henne en sväng. Sa att vi hörs imorgon och bestämmer nåt.

Pratade med mamsen i 1h 40 min. Kändes så bra med minnen och saker vi delar i övrigt. Hon skulle gärna hjälpa mej med pengar om hon kunde. Hjälper inte, men skönt att höra. Älskar min mami!

Felix Redditdebut. Första gången r/curledfeetsies, nästa gång r/catloaf. Karriären har bara börjat.

Jag gick upp för att kolla varihelvete spelidioten till granne bor, men givetvis är det tyst då. Nu asflabbar han. Jävla fucktard.

Kollar pä ”The Cellar” och engagerade r/mathematic. Hade kul samtal med helt normala människor. Sköj.
Bästa svaret som jag fick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s