Filmuppdrag Halloween samt översättning i June’s Journey


Ska se en skräckfilm om dagen till och med 31 oktober. Har sett fem hittills, alla från i år. Gav alla 6/10 på IMDb utom ”Goodnight Mommy” som fick en femma. Återkommer med vilka fler filmer som jag ser.

Kvaliteten verkar ha sjunkit på dom svenska översättningarna i spelet. Har märkt några enstaka fel innan, men nu har det varit två grova fel i två scener på raken. Vad är ”fläckfläck” och ett golvur som sitter på en vägg? Dåligt.

PS. Cael hörde av sej. På förra mötet i igår, så mejlade vi några olika labb för att höra om dom skulle kunna ta emot en som arbetstränar. Göteborgs universitet hade hört av sej och vi ska förmodligen på studiebesök den 10e. Cael och jag ska ha telefonmöte på fredag kl. 9 för att prata ihop oss lite inför det.

PSII. Rhith kom hit igår efter att jag hade varit på mötet! Var precis en vecka sedan vi sågs och jag hade saknat honom. Han skulle egentligen jobba, men tog en liten paus under kvällen för att umgås med mej. Vi tog en sväng till Silverkällan och drack några öl och hade sedan mysigt här hemma under kvällen.

PSIII. TK har kontakt med någon som vill omplacera en tioårig katt. Jag sa att jag är intresserad eftersom min plan ändå är att ta en äldre kisse från ett katthem. TK har pratat med dom och jag kan ta kisse på prövotid. Hon ska höra av sej imorgon och så ska vi bestämma en tid. Kul, som fan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s