Hockey, virkning och ”Blonde”-hate (apparently?)


Vikt: 66,3 kg (inte bra och det lär inte bli bättre imorgon… 175 g grillchips och tre knäckebröd med smör och tomat samt 6 sthlm-starköl – gissar på +1,3 kg till 67,6)

Var uppe vid 10-tiden och spelade June’s Journey i en och en halv timme innan jag tog mej för nåt vettigt. Det var nya byggnader från och med idag, så jag snöade in på spelet.

Drog sen till Willys. Jag ville verkligen ha nåt gott idag (a.k.a. chips). Dom hade fortfarande 2 st 175 g för 25 kr så blev grill och dill. Hade tänkt att testa deras billigaste kaffe (i stället för Lidls) för att se hur det smakar, men dom har fortfarande inte några förpackningar. Så fick gå därifrån med chips, ett sexpack folköl (2,8:or för 32 kr) och tamponger. Jag har sju infrysta portioner mat, så behöver inte köpa nån mat än.

Byggde om lite på Orchid Island, vilket alltid är kul
Spelade mitt andra (av tre) spel och det gick bra haha
Virkning och hockey funkar inte alls, till skillnad mot virkning och film (fick lägga undan garnet efter några minuter för jag hängde inte med)
Planen är att se färdigt ”Blonde” efter matchen (jag har älskat MM länge och boken var bra, så jag är givetvis intresserad)
Jag vet att filmen inte har fått så bra betyg (5,8 på IMDb just nu), men jag vet att den är baserad på en fiktionell bok, som jag har läst, men uppenbarligen har folk andra åsikter på dom Insta, som jag följer…
Maya (@meetmayacat) hade lagt upp en sån gullig bild, som jag var tvungen att dela
Enbart gullig (no reason why)

Nu ringer jag mami innan jag sätter på filmen.

PS. Mami telefonsvarare.

PSII. Såg färdigt Blonde nu. Hur röstar jag på den här filmen – hur bra den stämde överens med ursprunget (dvs boken), hur bra den stämde överens med Marilyns riktiga liv eller hur bra skådisar och manus det var? Tål att tänkas på.

Bestämde mej för att rösta enligt ”hur bra filmen och skådiarna är” och jag tyckte filmen var helt klart sevärd även om den inte har NÅGOT med MM:s riktiga liv att göra (vilket boken inte hade heller, givetvis)

Tänkte sova nu, men det är fan Leo på tv och jag såg den här filmen för evigheter sen. Ska borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla färdigt på filmen. (jävlar vad hungrig jag är, hoppas att jag lyckas att somna)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s