På egna ben…hur fan går låten?


… på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land… (tydligen haha)

Vikt: 65,4 kg

Vad jag försökte insinuera med min askassa rubrik är att Rhith har lämnat mej. Det är inte så tragiskt som det låter. HV-fantasten behövde åka till min bördesplsts för att se HV71. Jag vet inte när vi ses härnäst, men nu är det PARTY (rats on the table etc.)

Jösses Amalia, Möjligt att det blir utgång med TK nån gång, men i övrigt är jag sån genX (Rhith kallar mej fan boomer, which I hate!) att jag orkar inte belysning och hög musik (unless det är punk eller SPOCK)

Såg nu på en hockeymatch. På riktigt känner jag för att bli intresserad och inte ”jag virkar, men jag kollar”-attityden som jag hade med exet. Hade Rhith varit frölundait hade jag nog nog inte känt detsamma, men hemmaplan (jkpg) är en annan femma. Jag får se.

Enligt Rhith får jag fortsätta att ”låtsas” Frölundafan (dom går det bra för lol) och gaisare. Jäkla HV, skärp er! Jag vill, å andra sidan, cut the ties to exet. Jag och han kommer alltid att vara nära, tror jag, men jag vill verkligen inte följa det han tvingade mej att titta på.

Jag har (varför vet inte inte) velat hjälpa TK att få kontakt med sin exet (dvs hennes son), eftersom vi inte vet var han är nånstans. Jag skiter i vilket, men jag vill hjälpa till, så jag har skrivit ett vykort till Kriminalvården, som jag ska posta imorgon. Han vill förmodligen inte höras av, men jag lider med mor (TK) eftersom det är henne han kommer att våldgästa när han kommer ur i november.

Blev lite på pickalurven (jösses, vad jag hatar det uttrycket – jag ber om ursäkt) och jag känner för att prata med mamsen. Ska sr om hon svarar vid den här tiden.

Ps. Det gick inte bra för HV71, men it is early times yet, shct. Rf?

Favoriten (efter Blue_spooky) på natten. Highly recommend.
Evan, bästa, spelar äcklot Dahmwe. A

Å0ä

Hy ly nu yyp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s