Storshopping, bl.a.


Vikt: 64,7 kg

Uppe vid kl. 9 och började dagen med Kitten Match och Lidl-kaffe. Rhith kom upp efter ett par timmar. Efter att ha suttit en stund och rullat tummarna medan han jobbade, så kände jag för att hitta på nåt (dessutom behöver jag garn!)

Drog till Backaplan vid kl. 13-14-nånting. Åkte först till Björkå Frihet (eller Emmaus, som jag aldrig kommer att sluta säga…) för att kolla på en stol, skor, tallrikar och knappar till kjolen som jag ska virka. Letade tålmodigt fram fem identiska knappar ur en back (1 kr/st). Hittade till slut ett par gympadojor för 150 kr (letade efter ett par liknande Fred Perry-skorna och det fanns nåt liknande, i strl 36…) Hittade även två tallrikar för 15 kr/st.

Därefter blev det Rusta för garnet, som var 25 % rabatt på – yeay- och jag ville ha mörkbrunt, så jag tog den mörkaste jag hittade (ja, ja, inte så viktigt – vill kunna använda och ha nåt för händerna och det funkar bra trots färg). 108 spänn för tio stycken.

Kjolen som jag ska virka.

Därefter drog jag till Dollarstore. Behövde nagelfilar och tänkte bara kika lite. Funderade på att köpa ett par bärs till och min tygkasse var full av garn, men det var inget dom hade sa dom när jag frågade. På väg ut hittade jag Halloween-kassen för tio spänn samt 20 tvättsvampar (vilket jag har behövt en tid) för tio kronor. Den får bli garnförvaring, för jag kommer nog inte att använda den ute.

Tog sen bolaget innan jag åkte hem. Tänkte köpa två cider till oss och hittade en med smak av mango vilket passar Rhith och dessutom var det 5,9 % (16,90 kr). Den var riktigt god.

Efter ett tag insåg jag att jag var extremt hungrig. Googlade på recept på vegofärs eftersom jag hade 400 g kvar i frysen efter tacosen. Hittade till slut två burrito-recept, som jag kombinerade. Ville ha med mango och det hade ett av recepten som jag använde ihop med ett annat. Gick till Willys och handlade för 143 kr.

Efter cidern och en öl satte jag igång med maten. Vi har inte ätit än, så får återkomma med betyg (och receptet om det var succé).

Rhith kollade på HV71-matchen undertiden och jag fick lyssna på hur det gick (eftersom jag inte såg nåt själv) och det verkade ha varit jävligt spännande och hade en positiv utgång! (4-3) Gick även bra för Frölunda, som han envisas med att jag gillar eftersom jag är göteborgare. Dryge jävel hahaha, jag är fan smålänning och jag har inget intresse av Frölunda, men i och med att jag har bott i Gbg 18 år och exet hejade på dom (vi hade ju en massa merch på väggarna i vardagsrummet) så kanske jag har en soft spot för dom. Kul att det går bra för dom i alla fall.

Nu ska vi ta varsin öl och smaka på maten.

Summa summarum:

  • 645 kr väl spenderade cash (men nu blir det lås på kortet!)
  • 9.600 steg!

Har nu på kvällen/natten försökt att hitta/ta ett nytt foto som profilbild till Insta, medan jag sträckkollar Family Guy och Rhith nannar.

Fan, att Firefly var så kortvarig! Jösses, 20 år sen, wtf?!

Rhith gillar hjortron (cloud berries, som jag har lärt mej att det så gulligt heter på engelska) och han var glassugen igår. Han såg då denna och den köptes. Han såg sen efteråt att den kostade typ 40 spänn! Det var den godaste glass som jag har ätit på länge! Rekommenderas starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s