Uttråkad


Vikt:66,0 kg (dumma chipsen fick mej att gå upp 1,7 kg! Sanslöst!)

Idag har jag bara legat under täcket i sängen. Orkade diska och duscha, men i övrigt har jag bara spelat nåt av mina spel.

Mamsen hörde av sej och hade glömt bort att vi pratade igår. Jag blir så jävla orolig när hon är så förvirrad. Det är inte första gången.

Har ätit en massa pommes idag och det är ju inte bättre än chips så jag gissar på 67 kg imorgon.

Den här kommande veckan har jag telefonmöte med HR kl. 13 på onsdag och sedan ska jag besöka Cael kl. 15 samma dag. Jobbigt. Jag får pengar på torsdag, så det är trevligt i alla fall. S.P.O.C.K spelar på Musikens hus på fredag. Jag vill verkligen gå! Får se om det finns biljetter kvar när jag har fått mina pengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s