Vanlig tråkig lördag, men ändå med en upplösning, trots det fortsatta frågor


Vikt: 63,4 kg (samma som igår – jag blir alltid glad när jag har ätit helt normalt och faktiskt inte gått upp nåt!)

Var väl uppe vid 11-tiden. Spelade June’s Journey ett tag (vi är ett i Detective’s League nu!) Gick sen och handlade. Kände för att unna mej något, men kunde inte bestämma mej för pizza eller pommes, så jag köpte båda.

Slängde in pizzan i ugnen och då ringde Rhith. Jag frågade om han ringde för att göra slut eller varför han ville prata. Han vill inte göra slut och undrade varför jag trodde det. Yikes! Jävla underligt hörru. Det var skönt det i alla fall. Vi pratade en stund och jag berättade lite om vad som hänt i mitt liv sen sist. Jag frågade medvetet inget om varför det blev som det blev för jag orkade inte prata om det. Jag pratade en jävla massa onödig skit om vad jag hade gjort sen sist, trots att jag borde ha face:at det som är ett problem. Ville bara veta om vi fortfarande är ihop, men jag vill prata om det sen för jag är ett stort frågetecken gällande vad som hände. Jag vill veta om detta är något som jag måste räkna med. Jag är lite rädd pga hur exets oförberedda violent outbursts var helt out of the blue och det fick jag aldrig nån vettig förklaring till varför. Det påminner lite om hur det inte gick att få något vettigt svar utan jag var bara fel och sjuk i huvudet utan att något hade hänt eller sagts. Jag mår verkligen inte bättre även om saker och ting löste sej. Jag har en oro (inte fullt ut ångest) i kroppen hela tiden som jag trodde skulle släppa när detta var uppklarat, men jag mår fortfarande skit. Allt känns skit! (jag är inte glad alls, så nåt är fel…)

Tror att vi bara pratade en kvart – 20 min, men jag hatar verkligen att prata i telefon, så det helt ok för mej. Satte mej sen i bastun på balkongen och spelade Kitten Match. Jag blev otroligt sugen på favvo-chipsen, så jag drog iväg till Willys igen. Inte en enda påse Salt&Vinegar! Wtfh! Fick köpa lättsaltade chips istället. Vilken jävla besvikelse, det är så sällan som jag verkligen är sugen på nåt. Jävla skitaffär!

Avslutade sömnbehandlingen. Vet inte hur folk lyckas göra den på en tredjedel av tiden…

Hällde upp chipsen och gjorde walesiskan nu. Jag har 365 dagars streak!

PS. Jag funderar på att ringa mamsen. Jag behöver prata. Hon är den enda som jag kan prata i telefon med. Jag skulle helst vilja prata med Rhith, men jag orkar inte prata i telefon med honom. Jag hatar telefoner!

Snacka om obehaglig flashback jag fick när jag såg den här bilden! Jag har följt tråden länge och kommer förmodligen att fortsätta att göra det även om jag inte är i ett förhållande med fysisk våldsamhet nu (thank the goddess!)
Superchef666
Fick en inbjudan via pm… What, why? Får’la se.

PS. Pratade med mamsen i 45 min. Jag berättade återigen hur jag känner för Rhith och fick bekräftelse att dom enda två normala människor som jag har varit ihop med dumpade mej och gifte sej inom sex månader. Jag är värdelös uppenbarligen.

PSII. Lovade mamsen att jag ska ringa dom samtal som jag kan på måndag för att se om jag kan hjälpa henne att få hjälp med att fixa kanalerna på tv:n. Hon ligger på äldreboendet utan tv-kanaler eftersom dom som lagade fönstren (anlitade av äldreboendet) sabbade det för två månader sedan. Dom som jobbar där vill inte hjälpa eftersom det inte ingår i deras arbetsuppgifter. Det är fan äldreboendets fel! Varför är inte min morsa en sur kärring som står på sej? Jag frågade henne, men hon bara jamsade med, som vanligt. Jag är likadan, men jag tänker för i helvete bygga upp mitt självförtroende innan jag fyller 80 för jag tänker fan inte ligga där och inte ens försöka göra nåt.

PSIII. Varför kan inga karlar bara skicka ett helt random ”jag saknar dej”-mess. Blir ni ens glada om vi women folk gör det. Är det nån mening? Jag tänker verkligen minimera det. Jag gör sånt hela tiden annars, men utan respons är det fucking no use. Jag gör det för att jag vill att personen i fråga ska veta att jag tänker på dom och vad jag känner. Jag vill inte vara sån. Jag vill bara skita i allt och alla. Tänker göra det från och med nu (bortsett från mamsen, as usual). Fuck people! (Jag höll det i fem minuter… Aaargh….Jag raderade det lol)

PSIV. Jävlar vad mycket som jag kommer att ha gått upp i vikt tills imorgon! Jag mår så jävla dåligt nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s