Födelsedag


Vikt: 64,8 kg och jag kände mej helt ok med det!

Idag kl. 14.01 för 47 år sedan föddes jag. Det var väl inte det bästa mina föräldrar gjort här i livet (enligt mej då), men nu är jag här och har, uppenbarligen, varit det i en jävla massa år. Jag vet inte om jag egentligen ens försöker att göra det bästa av det, men eftersom jag ändå måste vara här så får jag väl stå ut. Emellanåt händer det bra saker som gör att jag får lite livslust. Pojkvännen är en sån sak. Jag hade inte tänkt att ge upp om livet utan honom, men att han finns här gör mej så glad. Jag känner mej, för en gångs skull, positiv inför den hjälp jag kommer att få under hösten.

Födelsedagen började med att jag kollade mina sms. Det är så jävla skönt att folk inte ska envisas med att ringa utan alla mina sex vänner/släktingar hade klarat av grattandet innan kl. 10. Fast lite trist att ingen ringde. TK (och två andra) har fan inte hört av sej… Rhith var den sjunde att gratta mej när han vaknade. Hans mamma var nummer åtta haha.

Dagen har spenderats på balkongen. Jag har spelat mina spel och pratat med mamsen. Det brukar alltid vara fint väder på min födelsedag (minns det eftersom jag och pappsen alltid gick ut och åt och satt utomhus förr) och det har varit skönt idag (22 grader).

Fick äntligen allt pandarelaterat till mitt kattlair!

Igår tänkte jag att jag åker till bolaget och köper nåt till min söndagsförgätna födelsedag. Ville köpa vin istället för standardölen. Rhith rekommenderade tre olika vin eftersom jag har noll koll på vin. Jag kollade alkoholhalten på spårvagnen till bolaget – ja, jag vet att det är alkovarning, men 8,5 mot 12,5? Anywho, väl på bolaget hittade jag två av dom, men när jag såg en kisse tänkte jag att ”va fan, om nåt passar på min födelsedag så är det ett vin med en kisse på!” Köpt och gjort. 12,5 % för 189 kronor. Köpte även fem Stockholm. Hade läst att öl och vin skulle ha höjts 2,2 % den första september, men det var samma pris som vanligt.

När vi började bli hungriga runt fyra-tiden bestämde vi oss för Foodora. Jag har tyvärr inte ätit helt vegetariskt på sistone. Jag har lagat min vanliga mat, men av någon anledning åt jag av Rhiths ölkorv som han köpte för ett bra tag sen och har ätit av den varje gång han har köpt. Jag har även köpt dey själv en gång. Helknäpp grej att sluta vara vegetarian pga ölkorv… (gjorde samma sak när jag var 18 fast med kräftor, men det var en gång). Eftersom jag redan har brytit mitt vegolöfte så tänkte jag att jag besäller fan nåt annat än dom vanliga vegosushi. Det blev Dragon rolls avokado. Det var alltså crabfish i dom. Dom smakar egentligen inget och såserna var starka och tog över. Det var jättegott. Gillar verkligen vanlig sushi, men det var kul med nya smaker. Varför finns inte denna med crabfish utbytt mot nåt vegoalternativ. Om man skulle gå dit och beställer face-to-face tror jag inte att det hade varit några problem att få en sån variant, men det funkar inte via appen. Jag får ha det i åtanke till nästa gång.

Vin och icke-vegetarisk sushi.

Vi pratade om röstningen. Jag har varit så jävla ambivalent eftersom jag har röstat på miljöpartiet i alla val (röstade inte förra gången dock, men ändå sex gånger), men jag har nu valt ett annat parti. Hade röstat på Djurens parti om dom hade ställt upp eftersom djurrätt är det enda som jag bryr mej om. Vi går nog till biblan och förtidsröstar på tisdag. Skönt att få det överstökat.

Reddit

PS. Det är intressant att jag kommit fram till att jag bara känner nio människor. Jag är glad ur ”social fobi-perspektiv”, men är det inte tragiskt ändå? Jag vet inte om jag ska bry mej eller inte. Hur kan folk bjuda 200 pers på sitt bröllop och dylikt? I’m in bewilderment.

Jag saknar lilbub!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s