Slappat i sängen


Vägde samma vikt idag som igår: 64,3 kg. Jag känner mej rätt nöjd med den här vikten ändå, trots att jag helst hade velat väga fem kilo mindre. Jag mår inte dåligt över det i alla fall. Har inte hetsätit på ett bra tag nu, vilket är ett bra tecken.

Idag har jag bara lyssnat på Palmeutredningen på p3, varit på Instagram en hel del (satt på notifieringarna igen) och läst igenom mina gamla inlägg på flashback. Jag vet inte varför jag kom in på mina gamla inlägg för jag läste bara trådar som vanligt. Måste säga att det var rätt kul att se mina tankegångar och formuleringar från 2014. Apropå ig så hade jag tydligen lagt till Snek där och han skrev ett meddelande igår (kommenterade en av mina bilder), men jag har inte svarat nåt och kommer inte göra det heller.

Uhura död idag. She will not prosper anymore (sorry, dåligt)
Spelades på radion precis. Det var inte igår – nostalgitripp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s