Reddit och dylikt


64,3 kg idag = minus 1,3 kg från igår!

Faktiskt lite nöjd med mitt utseende för en gångs jävla fucking skull – yeay!

Hittat bästa subredditen: r/AmitheCloaca. Så jävla feelgood efter all r/AmitheDevil som jag läser jämt.

Jag har inga länkar, men så jävla mycket skit jag har sett (och mer blir det förmodligen…)

Ni kanske förstår att jag försöker avleda uppmärksamheten från mitt eget skitliv genom att kolla på en massa skit och försöker motverka det med gullighet. Gulligheten värkar bäst. Det får bli mer kissar nu! (fast blir ändå ledsen att jag inte har egen kissepoo här – vad göra??)

Nu har det återigen blivit r/eyeblech. Goreklipp att se (eller not):

Efter allt gore kollade jag på katter igen. Fick lite återkoppling i alla fall:

Var och handlade cigg – det är för fan 24 fucking grader ute och ingen sol, hur skulle jag veta det?! Håller på att dö nu när jag kom hem. Jag borde aldrig lämna sängen ffs! Jävla helvetes jävla skitväder! (Undrar vad min puls är nu?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s