Ointressant helg


Har inte gjort ett skit hela helgen – jag inte orkat eller haft lust. Det enda jag har gjort är att spela spel på mobilen, virkat och kollat på Youtube. Jag vet inte varför jag inte har nån lust med nåt. Jag pallar inte ens att ta en promenad (visserligen har det regnat, så det har inte känts så kul). Allt känns meningslösr. TK har försökt få med mej till Silverkällan, men jag vill inte träffa folk – usch, att sitta och snacka, skitjobbigt. Jag har egentligen inte råd heller, om jag nu hade velat.

Fick en ny modul aktiverad på sömnbehandlingen i fredags, så har fyllt i det och läst lite där – så nåt vettigt har jag gjort i alla fall. Fyllde faktiskt även i blanketten till soc på nätet, så det känns ju bra också.

Vägde 66,0 kg idag och är besviken att jag väger mer igen. Trodde jag skulle lyckas hålla mej på 65 kg. Jag har inte ens ätit över 1000 kcal, men det beror väl på att jag drack några öl och inte har rört på mej, så jag är egentligen inte förvånad. Åt för mycket idag. Ville fördriva tiden för att inte lägga mej alltför tiden – så jävla onödigt. Känner mej också orolig, vilket ledde till att jag åt för mycket. Varför jag är orolig vet jag inte riktigt. Jag borde i alla fall inte ha knäckebröd och tartex hemma, det är så gott och det är svårt att sluta när det fortfarande finns en massa kvar… Ska inte köpa det mer.

Kommer inte att vara vaken till kl. 01 idag. Jag har ont i huvudet och mår lite illa av nån konstig anledning. Vill bara dra på mej hörlurarna, lyssna på lite scary stories och sova. Ska verkligen försöka att ta mej till badet imorgon – det är sista veckan inomhusbadet är öppet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s