Jag är hopplös och känner total meningslöshet


▪️15/5: Dammsug & torka golv
▪️15/5: Diska
▪️15/5: Häng in tvätten
▪️15/5: Laga mat
▪️15/5: Klipp luggen
▪️15/5: Spike
Har inte gjort nåt av mina planer idag och jag skiter i vilket. Varför bry sej?

Lyssnade på Creepypodden hela natten och har typ inte sovit nånting.

Köpte mat för mina sista kontanter igår och hade världens hetsätningsepisod. Jag kan inte unna mej nåt, det utlöser hetsätning – speciellt när jag mår dåligt och har ångest som jag vill fly från.

Hade, tack och lov, bara gått upp 0,3 kg till 67,0 kg idag, trots allt som jag åt. Har lite pommes kvar, så det blir inget nyttigt idag heller. Gissar på att jag går upp ytterligare (minst) 0,3 kg till imorgon. Allt känns bara så jävla meningslöst. Jag har tappat motivationen att gå ner, trots att jag inte vill något hellre. Jag har fortfarande sparpengarna kvar och funderar på att gå och köpa nån mer skit att äta idag.

Är lite nervös inför mötet med sjuksköterskan imorgon eftersom jag vet att jag kommer att få en predikan. Ska i alla fall försöka få en kopia på provsvaren eftersom jag inte kan hitta dom på 1177 (är ju BMA så det är givetvis intressant, vill alltid veta mina värden).

Jag inser mer och mer att det är bra att jag är singel. Det finns ingen som behöver min skit på sitt bord. Jag är ett hopplöst fall, tyvärr. Känner inte att det är något syfte med nånting. Det är ju inte kul att spendera tid med en sån person. Det är däremot jobbigt att jag tänker på det hela tiden och inte kan få ett vettigt avslut. Tänker i alla fall aldrig älska någon annan en mamsen nånsin (plus kommande kisse, såklart!). Vill verkligen inte sätta mej själv i den här sitsen igen. Jag behöver inte andra människor, dom gör en bara besviken. Jag ska försöka att berätta för mamsen hur det ligger till i veckan. Pratade lite med TK om det, men jag orkar inte med det, speciellt eftersom jag inte helt förstod vad som hände. Det slutar bara med att måste förklara att jag är dum i huvudet, så det undviker jag helst.

Update: Jag har inte gått och köpt nåt mer att äta, vilket är bra. Fast jag hade kvar lite av smågodiset och 1 L yoghurt så jag blev ändå äckligt mätt. Dessutom lossnade något från min kindtand när jag åt en hård lakritskaramell och nu är tanden helt vass… Sjukt. Kom även på att Rhith är skyldig mej 240 kr – schysst att inte betala tillbaka det när han vet hur pank jag är!

Ska gå och lägga mej nu vid kl. 21, så får jag verkligen sova länge. Det finns inget syfte med att vara vaken. Blir ingen simning imorgon när mötet är så dum tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s