Simning och soc


Vikt / BMI

65,8 kg / BMI: 21,5 . -0,1 kg sen igår.

Dagen

Det var ett tag sen jag skrev något nu. Det har väl inte hänt så mycket. Jag var sjuk i maginfluensa förra veckan och fick en skjuts på viktminskningen (gick ner 2,5 kg). Vande mej även av med ölen, så jag har inte druckit nåt sen 29 mars. Det är lite jobbigt för det har tagit mej ett bra tag att få tillbaka krafterna, känner mej fortfarande klen och svag efter att jag inte åt nåt på fem dagar. Lyckades simma 550 m i fredags och 600 m idag. Ska försöka öka med 50 m tills jag är uppe i en kilometer igen, så länge jag känner mej orkeslös.

På vägen hem från badhuset ringde soc. Hon ville veta hur det går med aktivitetshuset och kontakten med jobbet. Jag berättade om sömnen och hur mycket det har fuckat upp mina dagar. Hon hade tydligen haft kontakt med några som har hand om arbetsträning för återgång till ett gammalt jobb. Missade vad hon sa att dom heter. Sa i alla fall att det var ok att hon bokar in ett informationsmöte eftersom jag inte har den blekaste aning om vad dom gör. Dom hade tydligen en väntetid på några månader efter informationsmötet sen. Soc skulle höra av sej nästa vecka om tid och plats.

Jag har fått två möten med sjuksköterskor på psykiatrin inbokade. Det ena är ett videosamtal om sömnbehandling 22 april. Det andra gissar jag gäller sömnen också och är nu på torsdag.

Har lagat en massa mat och fryst in i små portioner (runt 200 kcal), så jag har så jag klarar mej månaden ut. Jag har extremt lite pengar och måste räkna noga innan jag spenderar nåt nu. Tack och lov får jag en slant av mamsen innan påsk. Tänkte först att jag skulle ta en hundring och köpa några ”Stockholm”, men nu har jag inget ölsug och vill inte sabba bantningen, så jag tror inte att jag kommer att köpa nåt. Får se hur jag känner när pengarna har kommit.

Jag har bara ätit runt 400 kcal/dag sen 1 april. Efter jag var sjuk var jag inte ens sugen på mat, men nu försöker jag ändå få tillbaka orken så jag äter middag varje dag. I övrigt blir det en banan, två majskakor och 2 dl yoghurt. Det har gått bra, fast har druckit en jäkla massa te för att inte tänka på eventuell hunger. Har dom senaste två kvällarna känt en del kurr i magen, som har varit lite distraherande när jag försökt sova, men jag har ändå somnat, så jag får härda ut.

Tänker nu bara kolla på Youtube och dricka te.

Walesiskan gick bra förra veckan!

Meditation: ✔️ (första gången som jag mediterar på flera veckor)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s