Slö dag


(Kommer att skriva rubriken på samma sätt som jag gjorde förr – nån ‘witty’ formulering – från och med idag. Jag har skrivit datumet för att jag själv ska se vilka dagar som jag har lagt upp nåt, men orka bry sej)

Gårdagen (blekte slingor på TK och Plumpen fick det som blev över haha)

Vägde 68,7 kg idag, trots att jag både drack öl och Bloody Mary igår. Bra!

Vaknade tidigt och har bara tagit det lugnt idag. Plumpen tog med sej en av mina påsar igår (seriöst, jag litar inte på folk och jag orkar inte vara beroende av folk) och jag var tvungen att kontakta honom när jag bara vill vara ifred, men han ska komma hit och lämna den (det är quornkorv från TK samt mina kläder). Ha, det lät sjukt att han har mina kläder, men jag fick en tröja, t-shirt, klänning och tights av TK igår och jag bytte om till det innan vi gick ut och la ner mina mysbyxor i påsen.

Har börjat lyssna på en serie om Estonia på SVT-play. Vet inte riktigt om jag tycker den är bra, men jag har en fäbless för båtkatastrofer av nån konstig anledning. Jag har ju talassofobi (skräck/rädsla för djupt vatten), men jag vet inte om jag fick intresset för sjunkna skepp p.g.a. det eller om det är tvärtom. Jag har varit intresserad av Titanic sen jag först hörde talas om den i tidiga tonår. Estonia är också lite close to home eftersom jag åkte med den julhelgen – 93, nio månader innan den sjönk. (Förresten båtar är väl ”hon” eller? Sorry).

Det har förbättras från ”critical” i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s