Torsdag 23 september 2021: telefonmöte och TK


Vikt / BMI

71,1 (-8,6 sen 6/7) / BMI: 23,2. Yes, ner 0,4 kg ytterligare!

Dagen

Hon (let’s call her Bet) från mötet igår skulle ringa kl. 10 så jag gick upp kl. 9.30. Ska egentligen berätta om mötet lite först, men det får bli imorgon. Jag har fortfarande inte lyckats sortera all information från mötet. Det hon och jag sa idag var i alla fall att hon måste vänta till 1 oktober för att kunna boka in mej på ett nybesök. Hon kommer att ringa mej 4 okt för att fixa en tid.

Kollar alltid mina mejl som en av de första grejerna jag gör på morgonen (jag har stängt av aviseringar för det gör mej stressad – lärdom från någon när jag gick Depressionsskolan på Hälsodisken). I vilket fall som helst så blev jag glad att Spike gjorde en mindre succé på Reddit igår hahaha.

Träffade TK på City Kebab i nån timme. Var inte sugen på öl, men jag behövde verkligen komma ut idag. Satt bara på balkongen och rökte och oroade mej över saker. Behövde omväxling och eftersom hon frågade så hängde jag på.

Blev två öl och en shot

Kände mej väldigt hungrig precis när jag skulle gå (bara Nutrilett imorse) så jag beställde en vegetarisk rulle för 50 spänn, som jag tog med mej hem. Fy på mej, kommer att synas på vågen direkt!

God och billig, men sölig.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️(39 min)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s