Måndag 13 september 2021: videosamtal


Vikt / BMI

72,5 (-7,2 sen 6/7) / BMI: 23,7. Samma som igår. Hade tänkt dricka Nutrilett idag, men Brintillix har fan börjat ställa till det igen: dålig i magen och illamående. Hittills har jag inte fått i mej nån näring alls idag. Jag har inte ens nån mat hemma, men skiter i vilket, är inte sugen på nånting… Inte bra. Fått ny läkartid 27 september så jag får ta upp detta om det fortsätter.

Dagen

Fan, vad dåligt jag har sovit. Var tvungen att ta dubbel dos Theralen och Zopiklon bara för att ens somna. Försökte sova till 9.30 för att inte behöva sitta och oroa mej för länge, men det gick inte så bra. Kunde inte göra något hela morgonen fram till kl. 10.30. Videosamtalet gick annars bra och jag behövde inte säga så mycket. Det hela hade känts lättare om vi hade setts på riktigt dock.

Soc föreslog något som heter IPS, som hjälper till vid återgång till arbete och hon ska fixa ett möte med oss alla fyra. Blir förmodligen också Teams och inte något fysiskt möte. Jag har ingen aning om hur lång tid det kommer ta eller vad det ens kommer att leda till, men kanske det faktiskt är bra att det händer något… Hela mötet tog bara en kvart, så jäklar vad jag (som vanligt) hade stressat upp mej i onödan. Kanske ska googla lite nu på vad IPS är för nåt.

Det har tagit mej en bra stund att varva ner efter att ha varit på helspänn så många timmar. Jag var på soc och lämnade in blanketten, men har inte tagit mej för nåt annat alls. Nu ska jag bara njuta av att jag inte behöver oroa mej för något specifikt just nu! Imorgon vill jag fan åka och simma!

Kollade mejlen nu och soc ville boka in ett fysiskt möte kl. 14 den 22 september med IPS och jag skrev att det funkar bra för mej.

Försökte ringa mamsen och berätta vad som händer, men för en gångs skull skulle hon göra något. Det var nån gympa inplanerad och det är ju skitbra att hon kommer ut ur rummet och gör något annat än att kolla på tv! Får ringa henne imorgon.

Blir tidigt i säng idag – är helt utmattad psykiskt och vill bara lyssna på mina scary stories och sova. Har pratat med TK lite och exet har fan trehundra gånger värre problem än jag med att han blev misshandlad (fuckat ben), pågående avgiftning och sedan fyra månader på behandlingshem som väntar, så jag även om det är tråkigt för honom, så har inte jag såna problem. Yikes. Jag kan ställa upp på att prata i telefon med honom (vill ju givetvis att han ska må bra), men han är verkligen inte mitt problem. Det är bara jobbigt…

Pratade med mamsen i 45 min. Blir glad över att prata med henne. Så tråkigt att jag inte kan åka dit. Får se om jag kan hälsa på i oktober/november. Måste få sova hos syrran, annars funkar det inte. Vi får se hur det går.

Jag mår så illa hela tiden nu – fuck. Försöker kolla på en dokumentär om Daybells, men egentligen vill jag bara sova. Ska kolla färdigt på dokumentären, men jag vill verkligen inte vara ”medvetande” längre. Vill sova och påbörja en ny dag!

Går och lägger mej nu vid kl. 20. Jag hatar att vara här och nu, inte så att jag vill dö, men jag känner ingen livslust. Så jävla tråkigt att må så här när nu när det började gå bra. Jag vill bara sova.

PS. jag tror att mitt mående beror väldigt mycket på killen och jag HATAR att jag låter en annan person styra över mina känslor. Nu får det fan vara nog! Jag har: hjälp till återgång till arbete, simningen, promenaderna, kuratorn, psykiatrin, en vän, meditationsövningen, ett helt ok boende, en älskad katt och pengar till mat och hyra. Jag borde inte klaga egentligen, fast det handlar inte om att klaga, jag vill bara leva ett liv som ger mej nåt, inte bara kryssa av dagarna. Jag skulle så gärna bara kramas, gosa och sova med honom, men jag kan inte bestämma över det och kan inte ens höra av mej när det bara är Whatsapp som gäller. Jag utgår ifrån att jag inte är viktig på nåt sätt om man inte kan kolla appen en gång om dan. Skit i allt! Just nu har jag ingen mening alls, tyvärr. Jag har inga planer på att off myself, jag bara menar att jag inte har nåt syfte. Trodde i fem minuter att killen som jag träffade skulle ge mej lite en positiv inställning, men det funkade bara i några veckor. Jag skyller verkligen inte det på honom! Jag tror bara inte att jag är redo för några förändringar whatsoever… (speciellt inte någon form av förhållande med motsatta könet). Jag mår bäst ensam med Spike!

Kollar på Joshua Miles, men efter det kommer jag att sova.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (fuck it all, det är bara jag som bryr mej om jag är fet, vem fan skulle annars bry sej?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s