Söndag 12 september 2021: nervös och lost


Vikt / BMI

73,5 (-6,2 sen 6/7) / BMI: 23,7. Hade i alla fall inte gått upp från igår…

Dagen

Vaknade kl. 9.30 och jag ville fan inte gå upp. Jag hatar att jag mår så mycket sämre psykiskt. Jag vill känna mej positiv och nyfiken på livet, men jag känner precis tvärtom. Är skitnervös inför videosamtalet med rehabkoordinatorn och soc imorgon. Jag vet inte vad som kommer att förväntas av mej och jag hatar att jag inte har någon kontroll. Jag har inte ens känt för att hålla mej till Nutrilett, simma, promenera eller hålla mej ifrån ölen (köpte folköl för att lindra ångesten) och det som gick så bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma tillbaka till det bra måendet, som jag ändå var på väg mot. Jag pallar inte att koncentrera mej på nånting, utan ligger bara och läser och lyssnar på radion – helt improduktiv… Jag ska prata med kuratorn på torsdag och jag får ta upp med henne hur jag mår just nu och se om hon har nåt förslag på hur jag ska gå vidare.

Jag har faktiskt lyckats med att kolla på mina favoriter på Youtube nu (hittade fyra klipp från JCS som jag inte hade sett – yes!), men känner att det fruktansvärt svårt att koncentrera mej. Vill egentligen bara sova, så jag kan få skiten imorgon överstökad.

Daglig aktivitet 80 min: ◼️ (känner inte för nånting idag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s