Måndag 2 augusti 2021: ångestdag


Vikt / BMI

74,4 (-5,3 sen 6/7) / BMI: 24,3. Samma som igår, trots att jag inte åt något på hela dagen.

Dagen

Sov ingenting i natt. Jag har haft extrem ångest och mått dåligt hela dagen. Avbokade simningen, bokade om tvättstugan och klarar inte av att äta. Det blir ingen promenad idag

Det här är inte bra. Kan inte koncentrera mej på nåt och känner mej som skit. Har till och med tagit oxascand idag på på längre, vilket jag inte har gjort på evigheter, på grund av ångesten. Jag gör ingenting, bara ligger i sängen och tycker synd om mej själv. Jag vet inte hur jag ska ta mej ur detta. Har tid hos kuratorn imorgon kl. 11, så jag får försöka ta nya tag då. Vill inte ta tag i dagen på något sätt. Jag hade en folköl kvar, så det får bli min enda näring idag. Kommer att lägga mej så fort jag bara kan. Vill bara fly in i drömmarnas värld, där jag inte behöver känna eller älta något. Fan, att det skulle bli så här! Kommer ta flera mL Theralen och flera Zopiklon och lägga mej redan kl. 15. Det här behövde jag verkligen inte! Måste ta tag i min promenad imorgon.

Jag är en egen persom med egna känslor och behov…

(Enda positiva idag har varit att dom har spelat både Sex Pistols och Pulp på radion…)

Daglig aktivitet 80 min:◼️

Dagens KBT

Ärligt talat skiter jag i allt just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s