Måndag 26 juli 2021: produktiv dag


Vikt / BMI

76,8 (-2,9 sen 6/7) / BMI: 25,1. Vet inte varför jag helt plötsligt gick upp igen, mensen kanske? Är nu uppe i fetto-BMI igen. Jag hatar verkligen hur jag ser ut nu. Vill ju väga åtminstone 15 kg mindre, som är min vanliga vikt vilket är fyra storlekar…) ä. Kan bara använda en tiondel av kläderna i garderoben och det är fruktansvärt störande nu när det är sommar och man vill se bra ut…! (idag fick det bara bli Nutrilett).

Dagen

Har inte skrivit på några dagar, men den här gången är det av en positiv anledning och inget som är vajsing med psyket. Jag är inte redo att berätta vad som händer just nu, men det kanske går att lista ut med tanke på vad jag har skrivit innan… Jag är glad, i alla fall.

Idag har jag varit extremt produktiv: simning, långpromenad, tvättstugan och städning. Känner mej nöjd med mej själv idag.

Det var extremt mycket folk på badet idag. Tror de har höjd maxgränsen. Det gick verkligen inte att räkna varven utan jag fick bara gå efter tiden och det gjorde mej enormt stressad. Höll på att ge upp massor av gånger. Jag får se det som en prov på mitt tålamod samt även för den sociala fobin eftersom så mycket människor ger mej ångest som fan.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Dagens KBT

Har varit ett tag sedan jag gjorde någon av mina KBT-uppgifter, men just idag tycker jag att jag har gjort nog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s