Måndag 12 juli 2021: vaccinering


Vikt / BMI

77,6 (-2,1 sen 6/7) / BMI: 25,3. Fortfarande samma vikt…

Dagen

Gick upp kl. 8 eftersom jag hade simningen inbokad kl. 9. Hade otroligt mycket mer tålamod än vanligt idag och brydde mej knappt om att det var mycket folk. Fast imorgon blir det kl. 13 igen. Ska bli skönt när det blir inomhusbad igen och ingen gräns på antalet människor… när nu det blir…

Var sedan på soc och lämnade in blanketten och gick en promenad. Fy sjutton, vad varmt det var ute. Gick hem och slappade med att spela på mobilen i väntan på tiden för vaccinationen.

Stod först i kö tills där dom kollade legget. Vi fick stå i den ordning vi hade bokat oss. Sen var det kö igen till själva vaccineringen. Det gick rätt fort och inne hos sköterskan var jag max två minuter. Det kändes absolut ingenting. Jag har inget problem med sprutor alls, men jag har för mej att det var stelkrampssprutan som sved lite inne i huden. Fick sen sitta på en stol i en kvart med dom andra som var klara. Sen gick jag hem igen vid kl. 15. Blir kallad till dos två via sms om ca. sju veckor. Gäller att hålla reda på lappen jag fick med mej.

Efter allt det, så är jag helt utmattad i värmen nu. Har inte orkat kolla på KBT:n och gör ett nytt försök imorgon. Nu ska jag bara kolla på något och ligga i sängen.

Daglig aktivitet 80 min: ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s