Söndag 12 juli 2020 forts: inför det eventuellt sista mötet med ex:et


Med tanke på mitt boende, referenslägenhet, kan det vara bra att jag gå igenom all min skit innan jag flyttar till en lägenhet som kan bli min.

Jag har vikter, skivstång och högtalare som tillhör mitt ex. För att bli av med detta har hans ”keepers” och jag bestämt att ses kl. 10 imorgon. Snäll som jag är får han tandkräm, tandborste, toapapper och två paket cigg också. Han sa ”tack så jättemycket” tre gånger – yeay! Det är som att vara mamma till ett barn som inte fattar att jag kämpar för det jag kan unna mej. Han sa tack i alla fall, alltid något. Glad att jag bara behöver bry mej om mej själv numera (jag gjorde slut 27 april efter fem års förhållande).

Vill bara tillägga att det är inga hard feelings mellan oss, vi hörs fortfarande på ett hövligt sätt – han ringer om teknik- och matlagningsfrågor, men jag ringer inte honom. Tycker ju fortfarande om honom som människa och känner inte för att bara kapa all kontakt.

Jag är för snäll, va?

Så trött på människor i största allmänhet, så jag och

har varandra och det räcker så bra så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s