v.49 Tisdag 3 december 2019


Inspiration

Dagens projekt:

Kartonger: 37 kvar, 16 sparade

Tisdag: Planera veckoinköp

1930-talsfilm: ”Ambush Valley” (1936)

Vane Calvert (1876-1956). Blev 80 år.

Victoria Vinton (1912-1980). Dog 67 år gammal.

Västern. IMDb: 4,7/10. Mitt betyg: 2/10.

Virkning: Halsvärmare

Språk: Walesiska lesson 28/118 (Travelling)

Meditation Morgon: Breathe & Chill 6 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Wicca: x

Meditation Kväll: 2:4 Breathing 9 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck, fröblandning, torkad frukt och hallon. 560 kcal.

Lunch:

Aubergine- & Korvgratäng. Blev god. 333 kcal.

Middag: Fil och müsli, en skiva rågbröd med cream cheese och en ostskiva. 500 kcal.

Kvällsmat: Två majskakor. 50 kcal.

Mellanmål: Två riskakor, ett plommon. 90 kcal.

Summa kcal: 1516/1509

Kolhydrater: 49/55 %

Fett: 36/25 %

Protein: 15/20 %

Simning (mån,ons,tor,fre): x

Promenad: 12.407/8.000 steg / 384 kcal

Vikthantering: +0,1 kg sen igår. 121/110 aktiva min: 1738 brända kcal av målet 1509. 0 kcal över målet.

Psyket: Sömnen ok (7,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: helt ok större delen av dagen, men stark ångest på kvällen. Koncentrationen halvbra.

Idag har jag blivit glad av: det mesta tycktes falla på plats idag och kände mej lite positiv ett tag.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6. Morgonrutin. Ringde ett samtal och mejlade handläggare M. La mej och vilade en stund. Därefter tog jag mej i kragen och traskade till biblan. Kopierade ett papper och åkte sedan och lämnade in papperna och lite diverse tiĺl handläggare M. Promenerade sedan hem igen. Lagade lunch. Tog sedan en promenad till runt kvarteret. Fick ett samtal från Fontänen och jag bestämde mej för att försöka gå dit igen nästa vecka. Det var det lite positiva humöret jag hade just då som fick mej att bestämma det. Kanske är dags att göra ett nytt försök, helt enkelt. Jag sa att jag skulle se hur jag känner mej och det återstår att se. Får hoppas på det bästa. Väl hemma igen kollade jag på Dr. Phil och sorterade mina örhängen. Blev en mängd jag kunde göra mej av med. Orkade inte laga middag, hade planerat att göra en soppa, men nu kom ångesten, så jag kunde varken fatta beslut eller koncentrera mej. Det fick bli fil och müsli. Känt mej extremt ångest-hungrig hela kvällen och det är så distraherande. Tankarna cirkulerar bara kring äta/inte äta och det är frustrerande. Lyckades sedan arbetade upp koncentrationen tillräckligt för att virka och se en film. Känns lite bättre efteråt, då jag fick varva ner. Är nu i alla fall redo att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s