v.43 Fredag 25 oktober 2019


Vikt:

Mål: 60,0 kg / -22,8 kg.

Idag: 60,3 (-0,3 sen igår / -22,5 totalt).

Inspiration

Jag tycker det är bra att: jag bygger upp ett nytt veckoschema och känner av när jag måste ta det lugnare

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Psyket: Sömnen ok (8,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: Koncentrationen

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6. Morgonrutin. Begav mej iväg till förrådet kl. 8.15. Tänkte hämta lite småsaker även om jag hoppas på en flytt av hela förrådet till lägenheten snarast. Det gick en buss rätt nära lägenheten som går raka vägen och den kom precis när jag ställde mej vid hållplatsen. Plockade runt i förrådet i två timmar, slutade ändå med att jag fick lämna kvar en Ikea-kasse som jag hade fyllt med underkläder och några kläder, inget som jag behövde akut. Var väl inget av detta som jag behövde akut, men var lite kul att hämta lite grejer när jag ändå kan. Får se om jag åker senare, eller imorgon och hämtar kassen. Det tar ändå en halvtimme att åka dit, så lite trökigt att sitta sysslolös på bussen så länge. Kom just på att jag kan göra en mindfulness-övning…! Duh! Efter att ha släpat hem allt tog jag en paus och åt lunch.

Fixade ett tillfälligt altare.

Halloween-hörna haha…

Sen la kaffebryggaren av… suck, använt den tre gånger, får kolla efter en ny imorgon. Så imorgon blir det förrådet, simning och kaffebryggare. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mej i soffan och glo på Youtube eller nåt. Efter lunchen tog dramaten och jag och gick till biblan och hämtade min reserverade bok.

Därefter besökte jag ÖB och Rusta. Hade fått deras reklamblad och ÖB hade billigt toapapper. Där blev det också Linsvätska, Ajax, Karlssons Klister, 1 kg Linfrön och en ny kattlåda. På Rusta blev det bara en dörrmatta för 23 kr samt två glödlampor för 20 kr. Såg en film och är nu skittrött och vill sova.

Dagens projekt:

Fredag: (Fontänen)/Läkare+Städa+Kattsand. Bytt kattsand och städat så gott det går med bara en sopkvast och vattnat blomman (ska hålla diskningen varje dag). Läkartid på måndag.

Meditation Kväll: Still Mind and Breath 6 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Simning (mån,ons,tor,lör): x

Promenad: 14.437 steg / 463 kcal

1930-talsfilm: ”Hong Kong Nights” (1935)

Wera Engels (1909-1988). Blev 79 år.

Action. IMDb: 4,7/10. Mitt betyg: 3/10.

Virkning: Mormorsruta

Språk: x

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med havredryck. 320 kcal.

Lunch:

Hade fått denna gryta, den var god, men upptäckte att det nog var någon form av kött i… 500 kcal.

Middag: x

Mellanmål: 1 riskaka med tomat, en banan, 40 g pistagenötter (väger skalen hälften?) 430 kcal.

Summa kcal: 1329/1381

Kolhydrater: 49/55 %

Fett: 35/25 %

Protein: 16/20 %

Vikthantering: 149 aktiva min: 1765/1656 = -437/-275 kcal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s