v.40 Tisdag 1 oktober 2019


Vikt: 62,1 (+0,9 sen igår / -20,7 totalt). Suck, vad hände nu då?!

Inspiration

Meditation Morgon: Counting Breaths 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation Kväll: Relax, Ground & Clear 7 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, en banan. 300 kcal.

Lunch: Masala Bön & Linsgryta från VeggieTable. 570 kcal.

Middag: Ett par tuggor av Curry & Chili Satay Dinner av VeggieTable. 150 kcal.

Mellanmål: 4 majskakor, en banan, ett äpple. 270 kcal.

Summa kcal: 1227/1262

Kolhydrater: 56/55 %

Fett: 20/25 %

Protein: 14/20 %

Vikthantering: 180 aktiva min: 2204/1813 = -977/-551 kcal

Simning (mån,tis,ons/tor,lör): 1 km / 36 min / 403 kcal

Promenad: 14.674 steg / 478 kcal

Dagens projekt:

Tisdag: Fontänen+Simma+Wicca

1930-talsfilm: ”The Law of 45’s” (1935)

Molly O’Day (1911-1998). Dog 87 år gammal av naturliga orsaker.

Västern. IMDb: 5,1/10. Mitt betyg: 3/10.

Virkning: Mormorsruta

Språk: Walesiska lesson 26/118 (Countries)

Psyket: Sömnen ok (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: stress under förmiddagen, sedan stark ångest efter jobbigt samtal. Koncentrationen ok.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 6.30. Morgonrutin. Begav mej iväg kl. 9.30. Kände mej väldigt stressad på morgonen och pallade inte människor. Åkte direkt till Lundbybadet istället för till Fontänen först. Var jobbigt att simma, kämpade mot panikångest och det blev bara mer och mer människor. Till slut öppnade de en bana till och det blev lite bättre. Lugnade tyvärr inte ner mej som igår, men själva simmandet var skönt. Är glad att jag ändå kommer iväg, trots reaktionen jag får av viktuppgången (tror en del av stressen kom av det). Fick sedan ett samtal till uppföljning av en av samtalen jag ringde igår. Extremt jobbigt. Jag får fortsätta att vänta på beslutet efter den sjunde, men det vi pratade om var tufft. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Klarade inte av att kolla färdigt på dokumentären jag tittade på, tog medicinen, samlade ihop mej själv och gav mej iväg på en långpromenad på över en timme. Fick sorterat ut tankarna lite samt ”gå av mej” lite av stresskänslan. Mådde en aning bättre efteråt. Är extremt glad att, kom jag på efteråt, jag inte direkt ville hetsäta eller dricka alkohol. Varken mat eller öl kom ens upp i tankarna, bara att gå ut och gå. Kollade sedan färdigt på dokumentären och såg en till. Pratade av mej lite med en som jobbar här på stället, men ville mest vara själv och gå och lägga mej. Somnade medan jag virkade och kollade på en dokumentär till, så skrev färdigt detta på morgonen – efter jag letat fram virknålen i sängen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s