v.33 Torsdag 15 augusti 2019


Vikt: 67,5 (-0,6 sen igår / -15,3 totalt). Äntligen tillbaka till 67,5 kg; det var i söndags jag vägde det, så tog tre dagar.

Inspiration

Meditation Morgon: Calming Your Body 11 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Meditation Kväll: Short Relaxation 12 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med mandeldryck. 300 kcal.

Lunch: Italiensk pastasallad med fetaost från ICA Focus. 700 kcal.

Middag: 1/3 Tikka Masala från ICA. 125 kcal.

Mellanmål: 2 majskakor, en banan. 150 kcal.

Summa kcal: 1270/1303

Kolhydrater: 47/55 %

Fett: 42/25 %

Protein: 11/20 %

Förbränning: 1775/1854 = -506/-551

Simning (mån,ons,lör): x

Promenad: 12.761 steg / 2h / 452 kcal

Dagens projekt:

Torsdag: Museum+Handla+Apoteket+Tvätta+Wicca+Borsta Spike. Gjort allt utom apoteket där jag inte hade något att hämta.

1930-talsfilm: ”Diamond Trail” (1933)

Gertrude Messinger igen.

Frances Rich igen.

Drama. Mitt betyg: 3/10. IMDb: 5,6/10.

Virkning: Mössa

Språk: Walesiska lesson 22/118 (Time)

Psyket: Sömnen bra (7,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: Fruktansvärd stress och ångest. Koncentrationen sådär.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 7.30. Morgonrutin. Gick hela vägen till stadsmuseet, tog 45 min.

Var tredje gången jag var där, men har ett besök till, att göra för att ha sett allt. Den tillfälliga utställningen ”Göteborgs Garderob” var intressant och jag önskar att jag hade kunnat koncentrera mej mer. Det får bli ett besök till, minst. Fick ångest och kände mej yr i början av besöket, det avtog lite en stund, så jag kunde ta mej igenom en och en halv våning (ca. 60 minuter). När jag bestämde mej för att gå kom ångesten tillbaka. Hela besöket var en lång övning i kontroll över ångesten och tankarna. Satte mej en stund och rökte och funderade på hur jag skulle lägga upp resten av dagen. Hade fått ont i fötterna efter allt traskande, så tog vagnen till Rusta. Köpte två garnnystan och begav mej sedan tillbaka. Har gjort allt jag skulle idag och spenderade kvällen med dokumentärer och virkning. Slängde även in den nya koftan i tvätten, hade inget annat att tvätta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s