v.32 Söndag 11 augusti 2019


Vikt: 67,5 (-0,4 sen igår / -15,3 totalt)

Inspiration

Meditation Morgon: Morning Guided Meditation for a Positive and Productive Day 10 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Meditation Kväll: Quick Anxiety Reduction 5 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Meditation Kväll 2: Stress Relieving Meditation 7 min (appen ”1000 Guided Meditations”)

Mat

Frukost: Linfröolja, C-vitamin, Havregrynsgröt med mandeldryck. 300 kcal.

Lunch: Pasta Arrabiata från ICA. 456 kcal. Kände mej väldigt uppblåst i magen efter denna, kanske gjort innan, men inte tänkt på. Hoppas det inte leder till viktuppgång… Vet inte vad uppblåstheten beror på, pastan, någon annan ingrediens, kolhydrater, fett, protein, salt? Sparade innehållsförteckning för att jämföra med när det händer igen och det kommer det, händer titt som tätt.

Middag: Tikka Masala från VegMe. 388 kcal.

Mellanmål: 2 majskakor, ett äpple. 110 kcal.

Summa kcal: 1246/1303

Kolhydrater: 57/55 %

Fett: 29/25 %

Protein: 14/20 %

Förbränning: 1785/1854 = -540/-551

Simning (mån,ons,lör): x

Promenad: 10.426 steg / 1h 45 minuter / 378 kcal

Dagens projekt:

Söndag: Förrådet (33/45)+Naglarna+Ögonbrynen

1930-talsfilm: ”Dynamite Ranch” (1932)

Ruth Hall (1910-2003). Dog av ”naturliga orsaker” vid 92 års ålder.

Martha Mattox igen.

Västern. Mitt betyg: 4/10. IMDb: 6,5/10.

Virkning: Virkade vantar klara. Ett tag tills det är dags att använda dom dock…

Språk: Walesiska lesson 22/118 (Time)

Psyket: Sömnen (9,0 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen: Har känt av allt i bakgrunden hela tiden och varit spänd oavbrutet. Koncentrationen varit ok.

Dagen i sammanfattning: Gick upp kl. 8. Morgonrutin. Skrev klart brevet till myndigheten och sen traskade jag och dramaten vill hållplatsen. Åkte till förrådet och där gjorde jag en rockad: flyttade om alla kartonger jag har gått igenom så alla böcker samlades i en stapel, detsamma med foton, köksprylar, smycken och kläder. Kläderna tar jag med mej en bunt i taget och går igenom. De blir antingen spara (t.ex. t-shirts från konserter, minneskläder, såsom en speciell kjol från min punkperiod och vinterjackor), ge till insamling (fyller en kasse här så länge), trasigt att slänga och det som jag faktiskt vill använda – och jag är benhård. Använder kläderna i turordning så som jag lagt dom, nytvättat hamnar underst i högen. Eftersom jag bara har kjolar, klänningar, leggings, t-shirts, linnen och tröjor så går jag runt allt en kombination i taget. Den här gången blev det bara underkläder: trosor, bh och strumpor: gissar att det inte är mycket att behålla där, men det får bli genomgång en trosa om dagen tills jag är klar. Vad många såna här småprojekt jag har pågående hela tiden nu! Och det stressar inte upp mej, det är till och med lite kul! Var i förrådet ett par timmar och var helt blöt av svett efteråt. Hittade förresten ett virkprojekt som jag hade fått av mamsen för ett bra tag sen, gjorde aldrig klart sista ärmen så koftan blev aldrig monterad. Plockade med mej alla delar plus garnet jag hade kvar (virkmönstret hade jag redan plockat ifrån förrådet i min virklåda för några veckor sedan.

Promenerade till hållplatsen. Åt lunch och gick sedan en promenad för att posta brevet. Sedan dess har jag bara virkat på vantarna och sett en film. Eftersom jag är så orolig och uppstressad i kroppen så kommer jag lägga mej tidigt. Tänker försöka börja gå upp kl. 7.30 från imorgon och se hur det går. Kl. 8 funkar bra nu. Ska bara läsa lite om vad kuratorn och jag gick igenom sist och spela lite, sen nanna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s