v.28 Torsdag 11 juli 2019


Vikt: 72,0 (-0,2 sen igår / -10,8 totalt)

Inspiration

Meditation: Core Breathing 3 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Meditation 2: Nature Sounds 3 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, ett äpple. 200 kcal.

Lunch: 5 pizzaskivor, en kanellängd och en glass. 1400 kcal.

Middag: Italiensk pastasallad med fetaost. 600 kcal.

Mellanmål: En banan. 105 kcal.

Summa kcal: 2229/1369

Kolhydrater: 44/55 %

Fett: 44/25 %

Protein: 12/20 %

Förbränning: 2028/1915 = +200/-551

Promenad: 1h 30 minuter till och från hållplatser (8949 steg / 536 kcal)

Dagens projekt:

Torsdag: Simma

Språk: Walesiska lesson 20/118 (Colours)

Virkning: Filten

1930-talsfilm: Ingen idag

Psyket: Sömnen skitdålig (8,5 h). Ångesten, stressen, oron, depressionen overload. Ångest hela dagen. Koncentrationen obefintlig.

Dagen i sammanfattning: Vaknade kl. 7.30. Morgonrutin. Skulle till Bergsjön med Fontänen. Åkte bussresan till huset och mötte dem. Sen tog vi vagnen och bussen. Tog sin lilla tid att ta sej dit, en timme, typ.

Vi var några stycken. Inte mycket människor där annars.

Hade tipspromenad som handlade om Bergsjön. Gissade mej till sex rätt.

Jag och en till vann första pris, men alla fick någonting. Fick ett pussel haha…

Såg inga fladdermöss, tyvärr.

Var lite kallt att doppa sej, men sen var det skönt. Var i två gånger och simmade en stund. Blev väldigt röd på armarna och benen, smörjde givetvis inte in mej, klantigt värre när jag vet att min hud inte tål solen (blek och fräknig, som jag är). Åkte tillbaka vid 14-tiden. Jobbigt att jag var så stressad hela dagen, fick ta medicinen när jag kom tillbaka. Känner mej duktig att jag klarade att ta mej iväg och det var skönt att bada, såklart. Åt lite mycket, i och med pizzan, och har dåligt samvete för det. Jag förstår varför kuratorn inte vill att jag ska bry mej om vikten just nu, men på ett sätt blir det ett intresse också och det saknar jag annars. Har nu kollat på lite dokumentärer och virkat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s