v.28 Onsdag 10 juli 2019


Vikt: 72,2 (-0,1 sen igår / -10,6 totalt)

Inspiration

Meditation: Bulldog Weathers the Storm 6 min (appen ”Stop, Breathe & Think” – kör även barnvarianterna nu haha)

Meditation 2: Great Compassion 15 min (appen ”Stop, Breathe & Think”)

Mat

Frukost: Linfröolja, Cornflakes med standardmjölk. 300 kcal.

Lunch:

Indisk linsgryta med pumpa. Helt ok. 600 kcal.

Middag: Halv portion italiensk pastasallad med fetaost från ICA Focus. 235 kcal.

Mellanmål: Tre majskakor, tre kardemummaskorpor, en banan, en persika, ett äpple, några lakritsbitar jag hade kvar. 500 kcal.

Summa kcal: 1636/1366

Kolhydrater: 58/55 %

Fett: 30/25 %

Protein: 12/20 %

Förbränning: 1779/1917 = -143/-551

Promenad: 1h 20 till och från hållplatser (8012 steg / 305 kcal)

Dagens projekt:

Onsdag: inga möten inbokade idag

Språk: Walesiska lesson 20/118 (Colours)

Virkning: inte köpt något garn till filten, så tog lite gammalt garn och gjorde en liten virkad korg på kul (från samma bok). Den blev rätt liten, så repade upp en bit. Tänkte göra som en liten korg färdigpackad med mobil, plånbok, busskort, nycklar och cigg som jag låser in i det lilla miniskåpet på badhuset, de närmaste fyra veckorna tills omklädningsrummet och innebassängen har öppnat igen.

1930-talsfilm: ingen idag

Psyket: Sömnen (9h). Ångesten, stressen, oron, depressionen skitsvår hela kvällen, fick bli två av ångesttabletterna – tack och lov ingen panikångestattack därmed. Mådde kasst och kände mej stressad hela dagen, kom inte underfund med någon orsak. Koncentrationen kass.

Dagen i sammanfattning: Vaknade kl. 9. Åkte till Frölunda. Var där nån timme. Kom på nu att det blev en hel del kaffe idag och det kan ha bidragit till det dåliga måendet. Kände extremt mycket för hetsätning, men blev bara det ”lilla” jag hade till hands: majskakor och några bitar lakrits. Stannat uppe längre än vanligt, men oron och vibrationen i kroppen har inte släppt, trots att jag känner mej helt slut. Ska göra ett försök att sova nu. Ska med Fontänen till Bergsjön och bada imorgon, så måste upp lite tidigare än vanligt. Hoppas vädret blir bra. Ska fota lite väl på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s