Lite random 


Seriöst ”spindeln i nätet”? 2017? Jösses. (Sen heter det väl ”agera som spindeln”?) 

LOL! 

Bästa låten med bästa texten! 

Bim fortsätter med sina ”spännande och lättlästa” böcker. Vet inte varför jag bryr mej, eller, nä, det gör jag inte – jag tycker det är roligt på ett smått patetiskt sätt (sånt är alltid kul…) Hur ”lättläst” någonsin kan anses vara ett bra betyg, eller något som så ihärdigt måste framhäva i varje recension, kommer jag aldrig förstå. Säger mer om läsaren än boken. Eller? 

Nä, nu ska jag låta Bim vara i fred. Hon mår bra av det hon gör, men tyvärr lockar det fram min Hånfulla (ja, hon heter så). 

Bytt tema på mobilen. Kissar! 

Ingen aning varför jag har screenshotat denna… 

Min och mamsens låt. YEAY! (Älska Chevy Chase!) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s