Va fan? Nu blir jag ledsen. 


Fick en kommentar på min Spippo-video. Glad! 

Den glädjen varade inte länge. Vad är nu detta:

Jag har ju precis lagt upp mina senaste (åren) inlägg och jag har verkligen inte ”betett mig som en bitch mot andra tjejer”. Jag kollar inte ens på ”andra tjejer” utan bara de typer av videos som jag sa innan (och kattvideos också, kan inte motstå Lil Bub). 

Jag förstår inte någonting. Efter vad som hände med bloggen och P så tar jag inga fler risker, så jag anmälde kommentaren för trakasserier. Undrar vem denna person är och, framför allt, vilka kommentarer som åsyftas. Har svarat på inlägget, men denna Hanna har inte återkommit. 

Jag började faktiskt gråta… 

Nu blir det väl så att jag inte kan göra några avtryck, i form av kommentarer/likes, på andra medier överhuvudtaget, om det ska förekomma någon slags häxjakt på mej. 

Update: Vid anmälan som trakasserier så försvann inlägget, men nu är det tillbaka. Anmälde igen, men kommentaren verkar bli kvar. Konstigt. Jag kan förmodligen radera den, men det känns inte ok eftersom jag vill veta vad som pågår. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s