Natt-youtube 


Har gått igenom gamla Kommentarer. Lite roligt att se gamla tankar och gamla klipp. Detta verkar vara alla inlägg jag har gjort under de senaste två åren. Brukar inte kommentera youtube-videos så ofta, om det inte är något speciellt. Kollar ju mest på spökvideos, brottsdokumentärer och korta skräckisar (plus lyssnar på mina scary stories, of course) och det finns inte så mycket att kommentera där. Kanske ger en tumme upp eller skriver att jag gillar berättarens röst, annars, varför kommentera? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s