Måndag: Foton & Slöande


Vikt dag 74: 71,1 (-6,1)

Wow, vilken viktnedgång; 1,3 kg sen igår! Vet inte varför, eller hur det gick till. Ropar inte hej i alla fall. Har blivit en hel del ätande idag; ca. 1700 kcal. 

Inte gjort något vettigt alls idag. Har fortsatt med fotona. Ska nu bara gå igenom de ”The End”-foton jag har sparat (en liten hobby jag har, som ni kanske har märkt på mina inlägg om filmer). Måste komma igång med att se på mina 1930-talsfilmer igen. Hatar att jag inte har koncentrationen att kolla på film! 

Blev en kort sväng till Stadsmissionens Pokéstop (10 min/0,3 km). Ska försöka traska lite längre imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s