Bantning: fyra-dagarskur 


Från healthywayoflife.net. Vet inte vad det är för typ av sida – detta kanske är ett skämt (ska kolla runt lite). Hittade artikeln på Pintrest:  

Don’t use this more than 4 days! This mix of ingredients will help you lose 4 kg and 16 cm waist in just 4 days

<

p class=”post-meta the-icons” style=”zoom:1;border:0;font-family:Oswald, arial, sans-serif;font-size:1.1em;margin-right:0;margin-bottom:0;margin-left:0;outline-color:initial;outline-style:initial;padding:8px 0;vertical-align:baseline;color:rgb(153,153,153);position:relative;overflow:hidden;float:left;width:304.547px;background-color:rgb(255,255,255);”> Don’t use this more than 4 days! This mix of ingredients will help you lose 4 kg and 16 cm waist in just 4 days2016-12-30T21:13:05+00:00 No Commen

<

p class=”post-info” style=”box-sizing:inherit;font-size:13px;float:left;color:rgb(153,153,153);margin-top:3px;width:331.766px;font-family:"background-color:rgb(255,255,255);”>

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;color:rgb(85,85,85);”>Today, weight loss is one of the hottest topics, particularly among women. It would be really great if we could eat everything we want and to stay in perfect shape. Unfortunately that is not possible.

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;color:rgb(85,85,85);”>In today’s article we are going to present you natural remedy that is incredibly efficient and will help you to shred the extra pounds. You can expect to eliminate 16 cm from your waist in just 4 days.

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;color:rgb(85,85,85);”>On the internet you can find many different diets that promise incredible results, but still are not much efficient.

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;color:rgb(85,85,85);”>At this point it is important to highlight that in order to lose weight experts explain that you need to consume healthy food and exercise on regular basis. Along with that, we are going to suggest you potion that will speed up the process of losing weight and will provide you great results.

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;color:rgb(85,85,85);”>Ingredients:

  • 12 mint leaves
  • 1 teaspoon grated ginger
  • 1 medium-sized cucumber
  • 1 medium-sized lemon
  • 8 glasses water

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;color:rgb(85,85,85);”>Preparation:

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;color:rgb(85,85,85);”>Put all ingredients in a bowl and mix well. Then, place the resulted mixture in refrigerator.

<

p style=”box-sizing:inherit;color:rgb(85,85,85);font-size:14px;float:none;margin:10px 0;text-align:center;”>

<

p class=”cfmonitor” style=”box-sizing:inherit;”>

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Use:

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Drink 4-5 glasses of this potion during the day. You should drink the first glass in the morning before breakfast.

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>According to nutritionists, with regular consummation of this potion and with exercising for at least half an hour every day, you can lose about 4 pounds of weight. The most important thing is that this remarkable combination will melt the excess fat around your waist. People who have tried it claim that they achieved incredible results. You should drink it for 4 days and then take 1 week break and repeat if needed.

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>It is important to highlight that you need to stay active during the process. With regular exercising your muscles will stay toned and in same time you will improve the quality of your skin, while accelerating your metabolism. The final result is improving of your overall health!

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Jag är beredd att testa. Jag tycker allt sånt här är kul, speciellt när det gäller användning av örter. 

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Jag är beredd att testa. Jag tycker allt sånt här är kul (även om jag verkligen bibehåller en skeptisk inställning), speciellt när det gäller användning av örter. 

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Rent logiskt undrar jag alltså, givetvis, varför dessa ingredienser, och då tydligen i denna specifika kombination, kan framkalla den förbränning som utlovas. Och – vad skulle hända om man skulle konsumera denna dryck längre än fyra dagar. Tynar man bort helt då, eller funkar man upp hela ämnesomsättningen då? 

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Jag har testat en del kurer och dieter, mest på skoj, och kan säga att det finns ingen mirakelkur (inte bland de jag har testat i alla fall). Det är klart att Scarsdale-metoden, Flygvärdinnedieten, Nutrilett och juicefasta (m.m.) ger en snabb, kortsiktig viktnedgång. De verkligen inga varaktiga lösningar. Har mest sett dem som en skjuts för att komma igång med en mer vettiga matvanor, eller för att bara gå ner några enstaka kilon. Eller… 

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Jag har inte haft en normal inställning till mat och vikt sen jag var 16 år. Det jag precis skrev är så jag vet att det funkar och kan resonera fram i hjärnan, men som ”frisk” bulimiker, kan jag säga att det logiska resonemanget far ut genom fönstret när man blivit besatt av det fettfobiska spöket. 

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Det enda som funkar är, såklart, att röra på sej och äta mindre. Det var längesen jag vägde så här mycket och hade en sån här långvarig utmaning framför mej, som det är att försöka gå ner 22 kg. Kaloriräkning är det som funkar för mej och är det som tidigare blivit mitt fördärv. Jag tror, vet(?),  eller åtminstone, hoppas att  jag inte trillar tillbaka ner i ätstörningsträsket, då det har gått många år sen jag var som värst. Ätstörningen kommer dock alltid ligga latent, det har jag erfarit, men tiden som har förflutit sen jag levde efter min ”Tillåtna livsmedel-lista” (fanns inte mycket på den listan) i kombination med de många år jag har levt normalt och känt mej frisk och att jag nu känner mej mognare. Nån livserfarenhet och sunt förnuft har jag väl ackumulerat under mina 41 år – förhoppningsvis… 

<

p style=”box-sizing:inherit;margin-bottom:12px;font-size:14px;text-align:start;”>Okej, detta blev en lång utläggning. Ville egentligen bara skriva att jag tänker fan testa detta. För skojs skull. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s