Fredag: Trettondagsafton 


Vikt dag 6: 76,5 (-0,7)

Samma vikt som igår. Är nog pastans fel att promenaden inte gå någon effekt. Åt inte alls mycket pasta, ca. 500 kcal, tror jag, och sen bara 300 kcal annat utöver. Enligt appen ska jag äta max 687 kcal om dagen för att gå ner ett kilo i veckan. Blir lite mer, men har inte gått över 1100/dag sen den 1:a jan. 

L jobbar idag. Vi gick upp vid kl. 9. Han gick ner och köpte frallor och ost på Willys. Jag packade simväskan. 

Åt frukost med kaffe i köket (längesen alltihop). Jag åt dock fil och müsli. 

Vid kl. 10 var det dags för L att bege sej till jobbet. Han börjar kl. 11. Jag åkte till badet. Hissen var paj… grrrr… 

Har nu kommit hem. Hissen fortfarande paj. Bergsbestigning upp till 9:an inleddes i sakta mak och avslutades flåsande i hallen i flera minuter. 

Ringde och anmälde hissfelet. Fick sitta i kö i nästan en kvart…grrrr igen… Hoppas fan dom kommer och fixar det omedelbart (önsketänkande). 

Tänkte käka lite lunch nu. Funderar på att åka in till nordstan. Det finns massa Pokéstop som man kan gå runt, runt och ta. Behöver fylla upp på bollar och kan vara schysst att komma ut lite till. 

Lade till 50 mg Sertralin (till 300 mg Voxra och 25 mg Saroten) strax innan jul. Har väl inte känt någon direkt effekt av det än, men däremot har jag faktiskt mått helt ok de senaste dagarna. Fortfarande ångest över pengasituationen och svårt att sova, men inga panikångestattacker eller den vanliga extrema oron och ångesten. Kan det vara effekt av Sertralin? Vet ej. Bäst att passa på att göra lite saker så länge det varar. Fast ej för mycket, bara något litet per dag (i form av städning och reda ut i kaoset) och komma utanför dörren. Gör jag mer så blir det backlash, det vet jag sedan tidigare. Dessa två grejer borde jag klara av!

Arbetsterapeutens ”uppgifter” till mej var just detta: komma ut varje dag, göra något litet i hemmet samt simma en gång i veckan. Detta blir således mina nyårslöften, fram till 16 januari i alla fall. (Har hållit dem de första fem dagarna… Yey!) Ska träffa arbetsterapeuten igen då och se hur jag mår och om vi ska utöka mina ”uppgifter”. 

Måste säga att Pokémon Go verkligen har hjälpt mej att komma ut, eftersom funktionen ”streaks” kom. Alltså går man varje dag blir det ”1 day streak”, sen ”2 day streak” etc. fram till dag sju när man får extra mycket prylar och poäng för monsen. Sen börjar det om på dag ett igen. Det blir en morot att åtminstone gå ner till torget och ta de tre Pokéstop som finns där samt plocka några Pokémons på vägen. 

2 reaktioner på ”Fredag: Trettondagsafton 

  1. Kul att höra från dig bra att du försöker få tag i dig själv hoppas innerligt att Du lyckas med det. Själv har jag jätte ont i ryggen har nu även svårt att sitta. Susanne bjöd på restaurang i går kl 13. Hannes med fästmö, Klaus. Klaus hämtade mig lämnade mid. Sus bil gick sönder utanför Ölmstad så den står där. Hannes fick hämta henne därav fler än mig, trevlig em Hannes flickvän var trevlig långt hängande hår och pilotbågar. Vågade inte fråga om jag fick ta kort på henne hon satt brevid mig dom andra mittemot. Annars tittar jag på allt som rör sig på tv. Kram mam

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s