I did ”an almost Britney”


image

Kom hem och bara klippte av skiten. Nu ser jag ut som en ginger-Robert Smith.
Hahaha….

Ska strax ner till VC. Måste gå till en ny läkare.

Igår på jobbet hade vi uppföljningsmöte. Jag vill ta ut mina semesterdagar för att kunna fixa misären med lgh men jag får inte. Det största problemet är att jag bara har två veckor med 25 %, 2v 50 % och sen ska jag vara tillbaka i normala svängen.

Jag sa till dom att det går för fort. Jag pallar inte. Jag har fortfarande svårt att ens gå dit. Sen säger dom att jag kommit försent en massa gånger och ser allmänt arga ut. Jag började nästan gråta, men lyckades endast få ur mej att det är ett stort steg för mej att vara där. De ser fortfarande flytten som nåt roligt.

Jag förklarar och förklarar, men det går inte in.

Jag har nu suttit med metodbeskrivningar på datorn, och det har känts helt ok.

Nu ska jag börja göra det här och det andra. Jag kommer försent, jag gick för tidigt (trots att jag kom tidigare), mitt arbete har inte granskats, jag får inte jobbat kl 12-15 för då är folk på lunch och kan inte granska mej.

Aaargh. Detta är verkligen inte längre den arbetsplats jag älskade. Då kunde vi sköta oss själva, och gjorde ett jävligt bra jobb.

Nu är allt helt upp och ner. Det ska vara så korrekt och allt ska granskas. Fy fan! Jävla fanskap till chefsjävel! Jag skulle fan ha tagit chefsjobbet! Fan, vad jag ångrar mej.

Jag vill bara bort därifrån!

Nu ska jag gå ner till VC och träffa en annan läkare (förhoppningsvis, eftersom min riktiga skitläkare är på semester).

Vet inte vad jag förväntar mej; men måste få fram att de på jobbet hetsar. Det för tidigt för jobb och de olika procenten måste gå på längre tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s