I rule, ffs


Vikt: 65,2 (nådde 8-veckorsmålet!)

Uppe för att tvätta kl. 8. Åkte till badhuset och fick min simning gjord. Fixade därefter lite kläder på Lager 157 och köksprylar på Emmaus. Mina fötter värker utav helvete, men så nöjd med dagen. Belöning med bärs.

Fan, ny Proper People som the icing on the cake, att slappna av till.

PS. Jag är totalt övertygad om att jag kommer att ha gått upp till imorgon, bara pga den jävla fucking ölen. När jag var yngre kunde jag bara räkna bort alkoholen, men ändå gå ner/hålla vikten. Skit, jävla ålder! (gissar på 65,8 kg imorgon, vi får se…)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s