Inte skrivit på ett tag


Vikt: 66,3 kg (3 kg kvar tills jag är ”nöjd”)

Har varit på arbetsträningen (”jobbet”?) idag. Haft det bra och har för andra gången stannat på lunchen. Hade ett trevligt samtal med Arwres, som är hon som jag har pratat med minst. Känns så otroligt jobbigt att både äta och prata, men det har funkat. Det är skönt att kunna gå hem efter, men tänk den post mortem som pågår i hjärnan efteråt!

Rhith har varit utomlands i en vecka och kom hem idag. Jag (och Fillefjonkan, såklart) har saknat honom mycket, men jag måste erkänna att det är underbart skönt att bara få rå mej själv ett tag.

Har kommit igång med simningen igen! Yeay!

Eftersom jag inte längre har en fysisk dagbok, så vill jag verkligen kunna skriva här så ofta som möjligt. Det ger mej ett utlopp och jag sätter ord på känslor, vilket är viktigt för att hålla både min hjärna och psyke i trim.

Åh, vad jag skulle vilja vara intim (haha, fuck vad dumt det låter då), men han sover nu och jag är så in i helvete blyg. Ska se om jag kan lägga fram det på ett snyggt (sexigt?) sätt när han vaknar. Jag tycker inte ens om sex, men fan, vad jag tycker om den här snubben och vill ha honom nära.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s