Skitdag


Vikt: 68,1 kg! Nu blir jag fet igen, inte konstigt med mitt mående och ständiga ätande.

Tog Theralen igår för att slippa dagen, sov till kl. 14 så lyckades nästan.

Fin dag, kände mej oönskad, så jag tog en promenad runt Svarte Mosse. Skönt.

Kl. 19 frågade jag om det var nån HV-match idag. Fick inget svar. Hade varit intressant att veta vad jag har gjort för fel. Jag kollade på That Chapter och målade naglarna, såg sen Antikrundan på tv och virkade lite. Googlade sen och visst var det en match, som dom vann dessutom. Ja, ja, whatever. Drack tre öl, men är inte sugen på mer så går och lägger mej nu vid halv tio. En dag på 7,5 timme får fan räcka. Bajsdag, all around. Nu Theralen och hoppas på att sova ännu längre imorgon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s