Lidl, film och pyssel


Vikt: 66,5 kg (jag sa ju det, fan efter idag blir det totalskärpning!)

Hade ställt klockan på när jag skulle ”servera fika” på June’s Journey. Asså, så jävla nördigt, men jag ville få bort den uppgiften… Jag kom upp i alla fall, så i brist på kisse är alla medel som får upp mej ur sängen bra. Kom upp vid ca. kl. 9.

Spelade typ två timmar och kände mej oerhört onyttig. Behövde köpa flera grejer och jag tänkte att jag går fan till Lidl för en gångs skull för att se om priserna skiljer sej markant. Jag vet att det skiljer nån krona per vara sen innan, men tänkte kolla om det var nåt jag kunde spara mer på – fast en krona per vara är bra bara det.

Ok, folköl, pizza och bomullsrondeller var inte akut, men jag hade räknat med att spendera 170 spänn totalt på Willys, så betalade 168 kr på Lidl och kontentan blir att det inte skiljer sej nämnvärt om det inte är just en specifik sak man är ute efter och bara ska köpa den.
Tar fem minuter till Willys och jag var övertygad om att det tog mycket längre tid Lidl, men tolv minuter är ju inget.

Satte mej och funderade på vad jag skulle göra nu och kände för virkning/film eller serie. Rhith rekommenderade ”Fall” (via mess) som han hade sett igår. Jag har inte sett nån ny film som jag vill kolla på, så jag tänkte varför inte. Såg två missade avsnitt av That Chapter på Youtube (via tv:n) och tänkte att jag kan försöka se filmen så också. Fick söka efter sidan, men till slut fick jag igång den.

Tog en dusch och sen satte jag på en dokumentär.

Medan jag tog en Perlenbacher, virkade och kollade på dokumentären fick för mej att pyssla lite (a.k.a. göra skit som jag inte har fått gjort för att jag är lat….)

Jag är väldigt osäker på att mina bestick är silver, trots att jag har ärvt dom, men ett försök skadar inte. Och att frysa bananer är så dumt att det inte har slagit mej innan…!

Örhängena funkade inte såklart, men besticken är som nya! Snyggt jobbat!

PS. Kom på varför jag inte ska ha ost hemma – har fullkomligt vräkt i mej knäcke med ost. Jag hatar att jag är sån här! Jag mår ändå inte dåligt egentligen, så maten var ingen tröst utan bara onödig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s