Mår skit, och…


mamsen är den som jag alltid har pratat med och jag är så glad att hon var vaken. Stackars mamsen! Hon har aldrig klagat dock och jag älskar henne för det. Hon är den enda som jag behöver (eftersom papi är borta…)

Enligt mami ska jag gå vidare med livet nu (hon uttryckte det inte så) och ägna mej åt mej själv och min utveckling. Precis vad jag sa själv förut. Thumbs up, mum! Du har rätt! Bortsett från Leo, Jim och Spike tänker/pullar jag inte till nån annan karl.

Fan, det var ett tag sen jag var singel! Jävlar vad jag ska vara hemma ensam, fullkomligt skita i andra människor och äta min egen vegomat nu!! FTW!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s