Glad


Vikt: 63,2 kg. Ner 0,1 kg från igår. Idag har ätit vegokorvar med korvbröd och wasabinötter så jag hoppas inte att jag går upp nåt till imorgon.

Anledningen till att jag är glad är att Rhith är här. Han kom igår. Vi köpte några öl och han köpte en ny madrass till mej på Jysk. Så otroligt gulligt! Han sov över till idag och kommer förhoppningsvis stanna en eller två nätter till. Han ska åka bort så vill vara så mycket jag kan med honom tills han drar. Vet tyvärr inte hur länge han ska vara borta heller (han har inte bestämt det) så det känns väldigt jobbigt.

Idag har jag varit på Willys och köpt mat och har sedan fixat naglarna. Sitter på balkongen och kollar på Youtube (true crime-kanaler jag följer). Rhith har somnat. Innan det kopplade vi in hans ps4 som jag ska låna. Tog hem Youtube på den så jag kan kolla på tv:n istället för att sitta med mobilen hela tiden. Som sagt, han är fruktansvärt söt och snäll.

Det kliade nåt otroligt i mitt huvud igår. Vet inte varför (nytvättat hår). Jag plockade då fram min kattborste som jag använde på Spike i stort sett dagligen.

Det var katthår kvar! Blev så glad att ha kvar en bit av min lilla älskling! Har inte bestämt vad jag ska göra med det, men jag ska behålla det på något sätt i varje fall.

4 reaktioner på ”Glad

  1. Du behöver söka hjälp angående ätstörningar. Att ens uppmärksamma något så trivialt som 0,1 kg(!) är sjukt beteende. Du ser smal ut på bilder, men sluta drick öl så blir du av med ölmagen. Och sluta med ciggen, du ser äldre ut än vad du är. Skaffa en katt till, det verkade få dig att må bättre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s