Jag är en skitmänniska och livet är värdelöst


Jag dricker för mycket (konstigt, när jag vill lindra ångesten och fly skitverkligheten) och pojkvännen tycker att jag gör det för mycket.

Jag vet inte om hur det drabbar honom personligen eftersom jag 9 av 10 ggr dricker typ 7 öl ensam i sängen och sen somnar.

Jag vet att det låter jättealko, men jag är inte ute och raggar runt, jag blir inte full och jag sitter bara och kollar på det jag gillar på tv/Youtube. Jag stör inte nån.

Hade jag haft min pojkvän här hade det varit annorlunda. Jag vet inte ens om jag har en pojkvän, men även om jag hade en så skulle jag inte sitta och dricka som jag gör nu.

Det är inte så att jag dricker för att jag inte har en pojkvän, det skiter jag fullkomligt i, jag dricker för att livet är värdelöst. Fixa det, please!

Jag kan ändå säga att det enda som hjälper mej och gör mej glad är Blue Spooky på Youtube. Hade aldrig kunnat sova utan honom!

Blue Spooky är enda sovrelsterade podden även om jag lyssnar och/ellir kollar på det andra också. Jag ska bedyra min kärlek till honom nu lol
Nu har jag tackat Blue för allt han har gjort för mej även om jag aldrig kan uttrycka det direkt utan att låta fjantig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s