Lördag 5 mars 2022: omotiverad


Gått upp ytterligare 0,1 kg (68,4). Det beror på att jag inte rör på mej.

Jag är så trött på mej själv just nu. Jag har ingen motivation till nånting. Sover bara. Ingen simning, inga promenader, går inte utanför dörren, orkar inte svara när folk ringer, tvätta och orkar inte duscha eller göra mej iordning. Jag är less på detta! Det är som att depressionen är tillbaka. Jag känner inte för nåt. Tänkte åtminstone försöka kolla på Youtube och fixa naglarna idag – hoppas att jag lyckas.

TK har ringt säkert 15 gånger och jag har tryckt bort henne varje gång, men hon ringer upp igen efter en minut. Varför?! Jag ser ju att du har ringt och ringer tillbaka så fort jag kan. Sorry, men att terrorisera mej med samtal gör mej ju inte direkt välvilligt inställd. Jag kommer troligtvis inte att ringa upp och det är ditt eget fel, men tyvärr är du för tjockskallig för att fatta det… Hahaha…

Update: jag kom utanför dörren! Var på Willys och köpte två bakpotatis. Jag måste köpa ingredienser till en gryta, men nu får det bli enklast möjligaste.

Jag vet att det enda jag kan göra är att gå emot känslorna, dvs göra saker ändå, hur mycket det än tar emot. Det får åtminstone bli en promenad imorgon!

Blev lågmäld färg idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s