Onsdag 2 mars 2022: idioten ställer till det igen


Jag har haft ett långt samtal med exet om hans nya flickvän och deras förhållande vilket håller på att ta slut. Jag ställer upp eftersom jag är så jävla dumsnäll. Jag orkar inte vara snäll mer. Jag kommer att skita i andra människor fr.o.m. nu. Fuck everyone (utom mami)!

Idioten ska återigen skära upp handlederna och har hängt upp en snara. Jag har ringt flera gånger till honom nu. Fan, jävla fucktard!

Update kl. 23.00: idioten hotar att begå självmord. Jag fick ringa 112. Fick tag på honom medan polisen försökte ta sej in i lägenheten och han lät så jävla uppgiven. Jag orkar inte med hans skit nåt mer. Jag bryr mej ju oerhört mycket om honom och vill inte att han ska ta livet av sej, men han är inte mitt problem egentligen. Aaargh, jag måste sluta ställa upp. Satan, har man varit ihop med nån i fem år (känt i sju år) så är det jävligt svårt att bara bryta. Jag tycker ju fortfarande om arslet trots att jag aldrig vill vara ihop med honom igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s